3D-s plasztikus betűk

Habbetű: Amivel egyedi és merész ötleteit megvalósíthatja!
A habbetű tökéletes választás cége bejárata felett, vagy az íróasztala mögött, esetleg az ügyfélváróban.

Bármilyen kreatív habbetű elképzelését megvalósítjuk!
Biztos lehet benne, hogy a habbetű, vagy más néven: 3 D-s plasztikus betű, plasztikus felirat, 3D felirat térbeli megjelenése különlegessé varázsolja cégének épületét kívülről, vagy irodáját belülről.

Hogyan készül?
A habbetű vágás egy számítógép által vezérelt hőszálas géppel történik (habvágás), a betűket és az alakzatokat egy hungarocellhez hasonló(XPS) habanyag táblából vágjuk ki, majd igénye szerint kültéri festékkel lefestjük.

Szeretné megrendelni?
Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Miért válasszon minket?

Határidőgarancia

Nem kell idegeskednie a határidők miatt. Végre nyugodtan tervezhet. Mondja el nekünk, mikorra szeretné, ha elkészülnénk, és elképzeléseit addigra megvalósítjuk.

Minőséggarancia

Nem kell félnie, hogy az elkészített dekor anyagok 1 év alatt kifakulnak vagy tönkremennek. Minőségi alapanyagaink időtállóak. Bízunk termékeinkben, ezért 100% minőség-garanciát vállalunk.

Látványgarancia

Nem kell bosszankodnia, ha bármi kivetnivalót talál az elkészült dekor anyagokban. 1 alkalommal INGYEN kijavítjuk Önnek.

0 Ft rejtett költség

Nem kell aggódnia a rejtett költségek miatt. A kiajánlott árakat minden esetben betartjuk.

Grafikagarancia

A nálunk készíttetett grafikákat kérésre minden esetben ingyenesen kiküldjük ügyfeleinknek, eredeti formátumban, hogy bármikor és bárhol tudja majd újra használni.

Tisztasággarancia

Vannak alapelveink, amikből soha, semmilyen körülmények között nem fogunk engedni. Az egyik ezek közül az, hogy a munka végeztével feltakarítunk magunk után és csak tiszta környezettel hagyjuk el a munkaterületet.

Ezt üzenik neked a vásárlóink