Bélyegző 10 perc alatt? Felfedjük a titkainkat.

2022. 10. 11., k - 08:56


Az első bélyegzőm, vállalkozó lettem!

Tudom, hogy számtalan megoldandó feladat van egy új cég / egyéni vállalkozás kezdetén. Sokszor az ember tanácstalanul áll a különböző teendők előtt és nem tudja hogy merre is induljon. Ebben sajnos nem tudunk segíteni, ezt Neked kell megoldanod!
De van egy jó hírem! 
A bélyegzőkészítéssel nem lesz gondod! Bár ma már sokkal kisebb a jelentősége egy bélyegzőnek, mint régebben - amikor elsősorban a számlák írását könnyítette meg -, azért egy vállalkozásnak a mai napig elengedhetetlen kelléke egy bélyegző. Fogják kérni a bankban, a NAV-nál, a különböző szerződések megkötésekor. Meg persze a haveroknak is villoghatsz vele! :) (A mai napig emlékszem az első bélyegzőmre, akkor tudatosult bennem, hogy vállalkozó lettem.)


Bélyegző? De hogyan?

Röviden: 10 perc alatt, egyszerűen.

Te megmondod, hogy mit írjunk rá, én begépem, Te leellenőrzöd,  Zoli hátul kigravírozza a bélyegzőgumit, Te kiválasztod a megfelelő bélyegzőházat, én elkészítem a bélyegzőt, Te pedig boldogan hazamész. Ugye, milyen egyszerű? (Ha csak 8 perc lesz, akkor reklamációt nem fogadunk el! :) ) 

A 4  leggyakoribb reakció a vásárlóinktól:
Vásárló: “De máshol, akkor miért nincs kész rögtön?”
Gyuri: “Mert mi saját gravírozó géppel készítjük, ezért tudjuk ezt a 10 perces gyártási időt garantálni.”

Vásárló: “Hát ez gyors volt. Más szolgáltatásokat is ilyen rövid időn belül teljesítetek?”
Gyuri: “Igyekszünk. De azért egy teljes autódekorációra kérünk egy egy napot! :)”

Vásárló: “Látom, nagyon szeretitek a bélyegzőket gyártani!”
Gyuri: “Igen, ez az 5.678. bélyegző, de még mindig ugyanolyan lelkesedéssel csinálom! :)”

Vásárló: “Köszönöm! :)”
Gyuri: “:) Nagyon szívesen! :)”

Bélyegző? De mi kerüljön rá??????

Nyugi!!! Ebben is segítünk! Nem szükséges különböző cégjegyzékekkel, ügyvédi papírokkal, banki kivonatokkal bizonyítanod, hogy Te vagy a cég tulajdonosa. Azt írunk rá a bélyezgődre, amit mondasz. Törvényi előírás nincs arra vonatkozóan, hogy mit kell tartalmaznia egy bélyegzőnek, mivel a bélyegzőket praktikusságuk miatt használjuk, hogy ne kelljen mindannyiszor a cég adatait kézzel leírni. Amit mégis célszerű szem előtt tartani bélyegző készítésekor azok a következők:


Mit kell tartalmaznia egy bélyegzőnek?

Társas vállalkozásoknak a számla kiadásához - cégadatok szempontjából - a számlán fel kell tüntetni a:
- cég nevét (ez lehet akár a cég rövidített neve is, ahogy az a cégkivonaton szerepel)
- címét (ez lehet a bejegyzett székhely vagy telephely is)
- adószámát

Egyéni vállalkozók esetén pedig:
- Egyéni vállalkozó nevét
- címét
-adószámát
-illetve a 2009. évi CXV törvény 16§(4) alapján: Az egyéni vállalkozó gazdasági tevékenysége során az "egyéni vállalkozó" megjelölést (vagy annak e.v. rövidítését) és nyilvántartási számát neve (aláírása) mellett minden esetben köteles feltüntetni.

Ennél több adat feltüntetése a bélyegzőn természetesen lehetséges, kényelmi okokat szolgáltat.
- cégjegyzékszám (nyilvános cégadat, sok helyen ezt is kérik például szerződéskötéshez)
- bankszámlaszám (ha kézi számlát állít ki, nem kell minden esetben a 2x vagy 3x nyolc számjegyet kézzel felírni, nincs tévesztési lehetőség)
- elérhetőségek (weboldal címe, e-mail cím, telefonszám stb.)


Egy rakás régi bélyegzőm van. Muszáj újat csinálni?

Nem! Pénzt spórolhatsz azzal, ha a régi házat behozod és azon lecseréljük a gumit. Sok esetben a bélyezgőpárnát is ki kell cserélni, de még akkor is kb. fele annyiból megúszod, mintha újat vásárolnál! És ráadásul még a környezetvédelem érdekében is helyesen cselekszel! Ezért jár egy nagy pacsi!

Trodat vagy Colop?

Mi az oka annak, hogy a Trodat bélyegzők mellett tettük le a voksunkat a Colop bélyegzőkkel szemben? Tapasztalatom szerint ugyanolyan tartós mind a két termékcsalád, viszont a Trodat Printy 4.0 a világ első klímasemleges bélyegzője! A környezettudatos felhasználók számára fontos lehet, hogy akár 49%-os CO2 megtakarítással, 65%-ban újrahasznosított műanyagból készül. A Trodat már 1951 óta gyárt termékeket Németországban és ez idő alatt tökéletesre fejlesztette bélyegzőit, Napjainkban már az egyik legmeghatározóbb cég az önfestékező, automata bélyegzők gyártása területén.
Trodat további előnyei, amelyeket a napi használat során élvezhetsz:

  1. Hihetetlenül kicsi: aligha lehet bélyegző kisebb, mint a Printy 4.0. Bárhová magaddal viheted, a legkisebb zsebben is elfér
  2. Kristálytiszta pozicionáló ablakkal: a lenyomat tökéletes igazítható, még az oldalsó részek és az élek is átlátszóak. Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor egy lenyomat “félremegy”
  3. Nagyszerű színek: az új pasztell színeknek köszönhetően már 14(!) színből választhatsz!

Nézd meg verhetetlen árainkat, válaszd ki a kedvenced és 10 perc alatt elkészítjük:
https://dekorosmuvek.hu/belyegzokeszites