Mi lesz 2023-ban???

2023. 01. 10., k - 05:18

Mindannyian várakozással telve nézünk a 2023-as év elé, mindenkiben van egy bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogyan alakul a világgazdaság, milyen irányba mozdulnak el a dolgok. Minden bizonnyal Te is komoly célokat határoztál meg annak érdekében, hogy minél eredményesebb évet zárj.
Ne túlélni akarj, hanem élni és növekedni!

Én idén először kezdtem komolyabban foglalkozni a célok kitűzésével. Egy teljes évi stratégiát felvázoltam magamnak és bizton állíthatom: a 2023-as év csodás lesz!
Hogy mi adja nekem ezt - a mások szemében akár túlzott - magabiztosságát?

Dicsekedni jöttem.

2022-ben bevezettünk egy vállalatirányítási szoftvert (MiniCRM), melynek segítségével könnyebb a kapcsolattartás partnereinkkel.
Egy felmérésre kértem a közel 600 db ügyfelünket,
hogy jelezzenek vissza azzal kapcsolatban, hogy mennyire elégedettek a munkánkkal, előreláthatólag 2023-ban is fogunk-e együtt dolgozni.
A visszajelzések száma egészen megdöbbentő volt számomra, az értékelések pedig szívbemarkolóak.
Néhány közülük a teljesség igénye nélkül:

“Szia! Jó szívvel ajánljuk tovább a céget, mivel korrekt, gyors és jó árakon dolgoztok. A megígért időben megjelentek és végzitek a dolgotokat. Sok munkát kívánunk nektek a 2023-as esztendőben is!”

“Gyors, precíz  és kiváló minőségű munkát végeznek. Évek óta tőlük rendelünk minden matricát amire szükség van a vállalkozásunkhoz.”

“Mindenkinek ajánlom a "Dekoros Művek" munkáit. Pontosak, jól felszereltek, jó minőségben, tisztán végzik a rájuk bízott munkákat”

“Több éve csalódás mentes!”

“Nem tudunk olyat kitalálni reklámozás kapcsán amit ne valósítanának meg a lehető legkorrektebben, legjobb minőségben! Munkáik mindig elkészülnek időben , és nagyon ügyfélcentrikus a kommunikációjuk is! Csak ajánlani tudjuk őket!”

“Minden esetben korrekten, kedves hangnemben, megoldást keresve és találva történtek az egyeztetések. A termékek és az elvégzett munka megfelelő minőségű, a határidők elfogadhatók.”

Számunkra ez ad erőt. Az, hogy az ügyfeleink 30%-a már tavaly eldöntötte, hogy idén is munkával lát el minket. Köszönjük!

Együtt tovább

Mindenkinek azt kívánom, hogy találja meg a 2023-as céljait és sikerüljön elérni is azt!
A célok eléréséhez elengedhetetlenek a jó partnerkapcsolatok, az offline reklám területén továbbra is számíthattok a Dekoros Művekre!

Sikerekben gazdag, boldog 2023-as évet kívánok!

Jansik Gyuri
Dekoros Művek tulajdonosa